Telefon: 041 751 428 | Email: info@zganjarija.si
Brezplačna dostava za naročila nad 250€!
Cytomax Performance Drink 680g

Cytomax Performance Drink 680g

19,20€
 • Cytomax(R) Performance Drink je narejen za športnike drugačnega kova. Kombinacija kompleksnih ogljikovih hidratov in sladkorjev delujejo tako, da vzdržujejo konstantno raven energije s tem pa lahko trenirate močneje in si izboljšate oz. izgradite vzdržjivost in dosežete neverjetne rezultate! Dokazane rezultate!

  PREMAGAJTE BOLEČINO!!

  Eksluzivno samo v Cytomaxovih produktih, Alpha L-PolyLactate(TM) je prvovrsten izvor energije, ki le-to zagotavlja dlje in hitreje! Cytomax zmanjšuje kislino v mišicah, ki s tem preprečuje pekoč občutek ter krče med treningom, kar pripomore k manjši oteklosti mišic po treningu in hitrejši regeneraciji po treningu.

  V Univerzitetni študiji v ameriki je bilo dokazano, da Alpha L-PolyLactate, ki je prisoten v Cytomaxu 3-krat hitreje in 3-krat bolj učinkovito dovaja energijo kot glukoza. S tem so lahko atleti na progah in športih kjer je potrebna vzdržljivost ( 90 minut na 65% VO2max) za 22% dlje časa držali višjo intenzivnost, kot pri uporabi ostalih produktih konkurenčnih blagovnih znamk.

  Preprosto povedano Cytomax prekosi vso konkurenco. In s tem lahko prekosite tudi vi svojo!

  Prednosti Uporabe Cytomaxa

  Premaga bolečino (pekoči efekt v mišicah) : Alpha L- PolyLactate (TM) blaži nabiranje kisline v mišicah in s tem preprečuje »pekoči efekt« med intenzivno vadbo in zmanjšuje oteklost mišičja po vadbi.

  Konstanta energija: kompleksni ogljikovi hidrati stabilizirajo raven krvnega sladkorja in s tem preprečujejo nenaden padec sladkorja.

  Mišična vzdržljivost in moč: Izboljša zmožnosti za visoko proizvodnjo energije po dolgih treningih (na koncu ko zares šteje!)

  Sestavine v Cytomaxu prav tako pripomorejo k optimalni krvni cirkulaciji, antioksidanti, ki jih Cytomax vsebuje preprečujejo poškodbo celic pred prostimi radikali, ki se sproščajo med vadbo. Elektroliti zagotavljajo, da je optimalna raven celičnih nutrientov po vadbi vzpostavljeno hitro, izboljšana je mentalna pripravljenost...

  Uporaba:
  Za najboljše rezultate uporabljajte Cytomax Performance Drink 15 – 30 minut pred vadbo za hitro in efektivno hidracijo, preprečitev otekanja mišic in doseganja maksimalnega nivoja vašega treninga!

  Med vadbo uživajte Cytomax Performance Drink (zmešanega v pravem razmerju do z litrom vode - odvisno od dolžine vaše vadbe) za maksimalne dosežke treninga in dobro hidracijo telesa.

  Po vadbi zaužijte Cytomax Performance Drink za hitro obnovitev glikogenskih rezerv, nadomestitev izgoljbenih elektrolitov iz sistema in preprečitev krčev v mišicah.

  Uporabno najmanj do konca datuma označenega na produktu.

  Proizvedeno v Združenih državah Amerike
 • Cytomax 1.5lbs Grape
Košarica je prazna